Gasellebedrift 2012

Gasellebedrift 2012


Universal Sound er på listen over gasellebedrifter for 2012. Universal Sound var også på listen for 2011.

Gasellebedrifter må ha:
* Levert godkjente regnskaper.
* Minst doblet omsetningen over fire år.
* Omsetning på over én million kroner første år.
* Positivt samlet driftsresultat.
* Unngått negativ vekst.
* Vært aksjeselskap.

En gasellebedrift er en bedrift med ryddig økonomi og jevnt omsetningsøkning over flere år. Å bli tildelt en plass på listen betyr altså at firmaet er en stabil og trygg samarbeidspartner for sine kunder. Bare 1 prosent av landets aksejeselskap har fått denne utmerkelsen i 2012.

Dagens Næringsliv 7. desember 2012

Dagens næringsliv skriver dette om Universal Sound:
«Selskapet Universal Sound as som ligger på sisteplass på Oslolisten ligger langt fra på sisteplass blant norske lydstudioer. Gasellen har gjort butikk på å lage lyddesign og lydmiks til tv-reklamer, kortfilm, spillefilm, animasjon, tv-programmer, dokumentarer og innspilling av stemmer. Daglig leder er programingeniør Ørjan Kvalvik (det lille bildet til høyre), som grunnla selskapet i 1997. Selskapet, som er gaselle for andre gang, jobber for både TVNorge, TV3, TV2 og NRK, og har laget lyd eller levert utstyr til tv-produksjoner som Jentene på Toten, Kjendisbarnevakten, Migrapolis, Det store spillet, Senkveld, Farmen, 71 grader nord, Hellfjord og Redningsskøyta.»

Les mer om gasellebedrifter her:
Dagens Næringsliv
Wikipedia